Nová generace

Nová generace

Anotace: Cítím to tak.

Utíkám
středem vašich zájmů
a doufám
že z toho nebudete mít újmu

Klesám
ve vašich prioritách
blížím se nule
neočekávám
že máte silný vůle

Stoupám
pakliže vlastním
bar nebo marihuanový doupě
hlavně když to bude levná koupě

Odmítám
drogu označovanou jako výtečnou
a jsem jiným slovem nazývána jako netečnou

Utěšuju ty
kteří dělali chyby
a věděli to
placáte se jako ryby
na suchu

Směju se
dětem s cigaretou v ruce
připalujou
jejich život není ani v půlce

A už si ho ničí.

Odcházím
tiše jako jejich kouř
jako na moři bouře

Sbohem, já nejsem jako vy.
Autor Rychlý Tep, 25.05.2010
Přečteno 324x
Tipy 19
Poslední tipující: Robin Marnolli, tato22, A. V. Nýmand, Radek.oslov.Šafárik, Strixa, Gabrielle, malá slečna, J.U. Ray, jedam, Fenceless, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkně napsaný psaní.:-)RM.

11.12.2012 19:01:37 | Robin Marnolli

Něco na tom je. A je to dokonce dobře zpracované ;)

18.08.2010 10:08:00 | J.U. Ray

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí