Nádej v beznádeji

Nádej v beznádeji

Anotace: ...zvláštne...

Sbírka: Verše tajomstiev

Nádej za nádejou hasne,
slová sĺz znova,píšu básne...

Ako lásky-kvet zrodí sa a zhasne...
V semienku vždy prežije,to krásne...

Ako vánok vo vietor sa mení,
pieseň túžby v lásku vždy premení...

A v srdci večne ostáva,
tá jediná búrka
čo nádej k nám vracia...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 25.05.2010
Přečteno 516x
Tipy 7
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Kristine Clary-Aldringen, CULIKATÁ, ziriant, Iv
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí