Sedící muž

Sedící muž

Anotace: Neznámý muž sedí pod stromy

Muž s jizvou na tváři
sedí opřený, o nic se nesnaží
vidí, jak slunce zapadá
sedí opřený, ani hlásku nevydá
sleduje nebe, krvavě rudé
sedí klidně, tváří se hrdě
tu ptáci v korunách zpívají
sedí klidně, usnout mu nedají
mech pod ním je příjemně měkký
sedí bez hnutí, rád by už spal na věky
v dáli zní nebezká hudba tiše
sedí bez hnutí, s mečem v břiše
Autor MRF, 26.05.2010
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi nápad,zpracování pokulhává,ale je to svým způsobem sugestivní..

26.05.2010 12:38:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí