Přežití

Přežití

Anotace: ..čekání..a hlavně.. ve dvou..

Na stéble trávy jen kapička rosy,
sluneční svit vzpomínku rozžíná..

myšlenku:
Na naděj
O spánku v peřinách,
O hrnku kávy.. -
- by bylo jak dřív..

zbyla však pouze "jistota" jediná,
nezmrznem, když třít se budeme nosy..
Autor kaaamiiii, 26.05.2010
Přečteno 264x
Tipy 5
Poslední tipující: TetaKazi, Mbonita, CULIKATÁ, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí