SMRT

SMRT

Anotace: .....

Smrt je věcí smutnou,
v životě je ale nutnou.
Když odejde osoba nám blízká,
naše morálka je náhle nízká.

Smrt, tu nikdo nemá rád,
zbraň je její kamarád.
Kdyby nebyly na světě zbraně,
neměli by lidé zkrvavené dlaně.

Nikdo, právo vzít nám život nemá,
pokud se to stane, vzít se to zpátky nedá.
Někteří lidé se na světě rádi nemají,
zbraně jsou to, čím smrt druhým dělají.

Začne to hádkou, dojde na nože,
řekni nám, jak to dopadne bože.
Života si musíme vážit,
na aukci se nedá dražit.

Pokud se někdo bude smrti bát,
začne si jeho blízké smrtka brát.
Prach jsi a v prach se obrátíš,
jako jiná osoba se na svět navrátíš.
Autor Corman Dallas, 08.11.2004
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí