Mistére mistere

Mistére mistere

Anotace: toť záhada :-D

Mistére mistere ... tajemné záhady
Měsíc se odráží v jezeře
tvé rozkvetlé rajské zahrady
... Dveře

do tvé mysli kvetou
v bílých květech třešní
Nech mě být tou větou -
... klíčem

k oněm težkým dveřím
Vůbec mi nevěříš!
A tomu věřím!
... Chtíčem

se zmítám v sedle koně
bělejšího, než ty třešně
Jsem horký, plný ohně -
touhy

jež v zahradu rozkvétá
a ty - bílý kůň - cváláš jí
od zimy do léta -
... do zimy...
navždy ...
Autor Chašmodský, 27.05.2010
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí