Poslední zbytek inkoustu

Poslední zbytek inkoustu

Anotace: ...

Poslední zbytek inkoustu
vpíjí se mezi řádky
mé komické
přihlouplé pohádky

"O lásce zvířecí,
něžné i krásné"

Poslední kaňka -
rozpláclý netopýr
vtiskla se nadobro
ohyzdně na papír

a čeká až konečně
Měsíc zhasne

Poslední slova
mizícím inkoustem
vynásob dvěma
a poděl stem

abys pak mohla
mezi řádky číst

To co se dovíš
fakt není snem -
pohádkou po které
nikdy už neusnem!

Neslyšíš ticho?
Tak otoč list!

V děsivé pohádce
dovíš se mezi řádky
že realita jsme my -
dvě těla plná lásky

i když se někdy
netopýr objeví...
Autor Chašmodský, 27.05.2010
Přečteno 239x
Tipy 5
Poslední tipující: Lité, kaaamiiii
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí