17. narozeniny

17. narozeniny

Anotace: Narozky

Dnes či včera Ti 17 bylo,
co z těch let předtím Ti zbylo?
To co by Ti v hlavě zůstat mělo,
a pak Ti to do uší krásně znělo.

Jsi dívka, slečna či holka?
jsi Němka, Češka či Polka?
Ty jsi česká slečna,
tvá krása bude věčná.

Teď jsi krásná, ale co za pár let?
cha, to se Ti k nohám klanit bude Svět.
Teď snad hledáš sama sebe,
a přitom hledíš na jarní nebe.

Teď něco je či není,
neboj, to se brzo změní.
Ty jsi tady a to je dobře,
jinak by nebe nevypadalo modře.

Ať se Ti plní tvá přání každý den,
ať si ze života uděláš nejrůžovější sen.
Autor Corman Dallas, 08.11.2004
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí