Prapodivné poznání

Prapodivné poznání

Anotace: není to tak dávno, co ze mě byl "bezdomovec", časy se mění a pohled na život taky...tohle berte jako malý stín z mé minulosti =)

Víš, vždycky jsem si myslela, že svět je barevný
všechno bylo v pohodě, můj život byl nádherný
Jenže už pár měsíců vím, že tomu tak není
prostě jednou přijde den, kdy procitneš ze snění

Všechno je černý a studeně bílý
Neexistují andělé, nejsou víly
Sedíš v koutě, nevíš jak dál
Je možné, že sis na pohodu jen hrál?

Každou minutu tě napadá, jestli máš důvod tady být
jestli není pitomost všechno zpátky chtít
Najednou se uvnitř tebe něco trhá
a myšlenka na život se do temnoty vrhá

Brečíš, nemáš prostě odvahu
Nenávídíš se, nemáš sebevražednou povahu
Nezbývá ti tedy nic jiného než z té země vstát
a vzpomínkám na minulost navždy sbohem dát
Moc dobře vím, že to nejde lehce
JÁ jsem ta holka, která zapomenout nechce
Autor Sorrow, 25.12.2005
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*Každé světlo vrhá stín*
*Co s tím???*

26.12.2005 02:52:00 | Báček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí