Zrcátko

Zrcátko

Anotace: Alespoň na krátko...

Jdu dlouze. Sám...
Vše co mně hřálo teď studí.
Se zmrazeným úsměvem jdu dál.
Stále sám...

Omámen konopím nevnímám skutečnost,
Nejdu rovně, jak se mi zdá.
Nevnímám komáří bodnutí,
Co dlouze ze mně krev sál.

Nevím nic o skutečným světě,
Když vnímám jen žal, žal,
Ten srdcervoucí žal...

Odlepme se od země a věřme v života kolotoč zastavení.
Alespoň na krátko.
Krátko, které mi pomůže narovnat zkřivené zrcátko...
Autor Pain, 25.12.2005
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

náš svět je uvnitř nás, v naší duši, nitru, a pak teprve poznáváme jeho skutečné hrany, však i louky, po kterých dá se bosky běhat...

23.07.2006 23:56:00 | Nausika

taky moc pěkná...

11.03.2006 16:54:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí