Nekonečná hra

Nekonečná hra

Anotace: Každý by měl mít svůj názor...A ne ho kopírovat podle ostatních.

Zdá se mi to jako hra,
co na mě všichni hrají.
Chodí kolem mě po špičkách,
a na všechno přitakají.
Copak nemají vlastní názor?
Nebo nechcou vybočovat z řady,
proto radši přitakají?
Snad se nestydí za svůj názor,
který na mě mají.
Autor čokoládka, 29.05.2010
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Radek.oslov.Šafárik, jedam, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí