Početí

Početí

Anotace: takovej menší úlet......tak jo tak větší

Všechno to dění,
okolo situaci mění.
Jen žena ví,
co se v ní děje.
Pokud chce a smí,
tak se tomu směje.

Sex k tomu všemu opravdu patří,
tak mu to v posteli pořádně natři.
Pokud někdo po početí moc touží,
když se to nevede, tak se tím souží.

Když se to povede,
začne s ním chodit.
Po 9 měsícich muž s ní pojede,
do porodnice ten nový život rodit.

Jsem chlap, nevím, jak porod bolí,
ale žena si tuto cestu sama volí.
Po porodu se chlap otcem stává,
když to v hospodě oslavuje, fotkou dítěte mává.

Když máte malé dítě,
je to starost.
O dalším hned sníte,
když je vidíte růst, máte radost.

Ono by se zdálo,
že jedno málo.
Když chtějí dvě děti moc,
zkusí to hned další možnou noc.
Autor Corman Dallas, 08.11.2004
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí