Blues

Blues

Anotace: ...

Stromy mi našeptaly
že ty ses smála
a já byl tam
kde jsi se jen bála

Řeka mi povídala
že jsi neplakala
a já žil tam
kde s bolem sis zavdávala

Obloho, co mi povíš ty..?
Snad že žiji život bezesný..?
Kde slíbená cesta rájem
když za úplňku nebi hrajem
blues zaoufalců a ubožáků
pochybným rytmem, nesprávným směrem
Autor rozkap, 29.05.2010
Přečteno 289x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oslovila
ST

30.05.2010 14:16:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí