PO VOLEBNÍ....

PO VOLEBNÍ....

Anotace: /nemůžu to nekomentovat,jen nevím jestli vážně nebo z humorem/

V hlavě se plány hatí
už svlékají nás z gatí
někdo tleská,někdo brečí
nevzít urny ztečí

A JSME JEŠTĚ NĚČÍ
na další roky jim to STAČÍ
kdo nám to pak dosvědčí?

Netvařte se lidé zlatí,
zloby bylo dost
zůstane nám holá kost
a kalhoty napůl řiti
KAM SE TO TU ŘITÍ....?

Už je pozdě už je zavřeno
už jsme zase něčí
už je pozdě na slzy
už se prostě řeší
VYHRÁLY JEN LENOŠI......
Autor Radek.oslov.Šafárik, 30.05.2010
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí