nikdo nevyhrál

nikdo nevyhrál

Anotace: už nemluví...nikdo nic neříká...

Znáte pocit bezmocnosti?
Skrytý v duši
s těžkou přítomností,
však je lásky a ne zlosti

Leč bojovník, přesto slabý,
leč mlád, tak v duši starý.

Co dělat mám?
je zlé když mlčím,
je zlé když povídám.

Jsem připraven bojovat,
jsem v plné zbroji,
stojím a čekám,
až najednou letí šíp,
který proráží mé brnění,
vidím krev...
a citím těžká poranění.

Také útočník,
jenž šípy poslal
je zraněn tak jako včela,
která bodne
a za to platí životem.

V potoku krve
já zraněním svým podléhám,
bitva nemá vítěze
a dál už jen sám
se svou duší zůstávám.
Autor greenus, 30.05.2010
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Iv, hauskaa, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale jo! T.

30.05.2010 17:27:00 | hauskaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí