Povolební koutek špatné poezie

Povolební koutek špatné poezie

Anotace: ...na téma "Volby & Kroužek, aneb Proč by současní poslanci neměli privatizovat pivovar Budvar" :-)

"Voliči svými kroužky poslali spoustu favoritů do politického důchodu"
A proto říkám, pijme Budvar, už jen z toho důvodu!

"Kroužky vytáhly do Sněmovny i kandidáta z posledního místa"
Alkoholismus prý škodí, ale pití kroužku
udělá z vás evidentně mistra!

"Kroužky vytáhly do Sněmovny i kandidáta z posledního místa"
Alkoholismus že škodí? Prdlasjs! Záleží jen na tom
co zrovna kdo chlastá!

"Hašek jde do voleb, pomoci mají kroužky"
s hustou pěnou a barvy zlata
příroda v Africe ji kreslí na papoušky
a na lvy a na lvíčata

"Výzva: Vyžeňme staré poslance kroužky na volebních lístcích"
Ano, kroužku nezměrná moc propodivně míchá
s chodem světa. Pryč s podtácky, my všichni pivu blízcí!
Kandidátky klaďme pod baňatá půllitrů břicha

"Voliči využili moci kroužků"
A zlili se jak zákon káže
Chce se mi plakat trošku
z týhletý pakáže

A "Vykroužkovaný Langer"
z toho nejspíš má kocovinu
Neumíš chlastat kroužek? nekandiduj!
Vždyť co je to za volovinu?
Autor valaki, 30.05.2010
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí