Politická

Politická

Anotace: Napsaná na podzim 2009.

Sbírka: Bad Times

Nemusím být ekonom, abych si spočítal
že se mi nevyplatí, abych tu pobýval
Leváků je minimum, levičáků hodně
Nevadí, že v pokladně, peněz máme po dně
Svoboda je výsada, že můžeme si zvolit
My jsme si již zvolili, dál budem cukrem solit
Místo modrý oranžovou, na vlajku nám dejte
Až budete žrát ty třešně, tak se nepoblejte!
Autor Giuseppe_Lumík, 31.05.2010
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Fanosh, Iv
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí