Pevná klec

Pevná klec

Anotace: nezavírej prosím dveře, když odcházíš...

Je jen na tobě
a na tvé nejmilejší osobě,
jestli obejmete se
víc, míň a nebo vůbec

Je jen na tobě,
zda spadne klec,
a budem v ní spolu.

Ale když spadne,
zlatá nebude.
Bude však pevná
tak jako kámen
a bude mít dveře
co pouze zevnitř
otevřít se dají.

A tak tě prosím.
Když vyjdeš ven
nezavírej...
neb mohlo by se stát,
že dveře se zavřou
a z klece nedobydtný je hrad.

Já pak nemusím mít sílu,
abych dveře otevřel
a na tebe si rozpomněl.
Autor greenus, 31.05.2010
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Izza, mida, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí