deprese

deprese

Anotace: Básen trošku o depresi...

1)Na půdě mám,
na trámu provaz,
hlavu tam dám,
nehrozí odvaz.

2)Hlavu tam vložim,
tak nazdar spasení,
po dobru toužim,
ale zlo nelení...

3)deset vteřin budu myslet,
zda do pekla či do nebe,
po myšlení svisle viset,
jo šel sem trochu do sebe.

4)přemejšlel sem velice,
a cítil jsem se moudrý,
snad u soudní stolice,
chápou moje touhy.....
Autor Migel, 31.05.2010
Přečteno 237x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí