Jak to vidím já

Jak to vidím já

Anotace: Reakce na starost lidí o moje duševní zdraví...

Sbírka: Bad Times

Blázen že jsem, povídá se
Jaký z toho pocit mít?
Skončím v blázinci, či v base?
Zatím o tom můžu snít

Beznadějí často trpím
No a co, já trpím rád
Důvody jsou víc než zřejmé
Prohra je můj kamarád

K doktorovi pro pilule
naklusat bych brzy měl
Studovati in der Schule
abych všemu rozuměl

Vzory vidět ve vzdělancích
v prezidentech, doktorech
Netočit se v kotrmelcích
Nenasávat po barech

Já jsem ovšem nihilista,
perverzák a vožrala
Seru na Ježíše Krista
Masturbuju od mala

 

Autor Giuseppe_Lumík, 01.06.2010
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: Fanosh, l'âme
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Realitou je to, co chceme vidět.

08.07.2010 23:11:00 | Giuseppe_Lumík

Hezký rým, zvláštní obsah.....snad to není realita.

01.06.2010 14:43:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí