HRÁZ V NÁS

HRÁZ V NÁS

Anotace: Nerýmuje se,to jsem si jen napsala text na skladbu-BRIDGE OVER TROUBLED WATER.Originál je samozřejmě lepší.Njn,nejsem Paul Simon

HRÁZ V NÁS

Jsme jen smíření,nejdem dál
Jsme jen tím ,co v nás má vlastní úkol
Máme jen stát ? a čas jde dál
Proč nechce spát,jen spát ?
Tak jak hráz v temné vodě stojí
Nepohnem se dál
Tak jak hráz………..

Život v rukách svých
Má každý z nás
Jen mušíš chtít a znát
Jak naplno žít

Čas jinak tvůj,v led se promění
A pak ty sám jen sám
Tak jak hráz v temné vodě stojí
Nepohneš se dál
Tak jak hráz……..

Smyslům volnost dej
Strhni hráz
Ten čas je tvůj,co bůh,
Dal a brát bude zas jej
Štěstí své sám
Vpustit smíš ty jen
Atˇ cesta tvá cíl má
A ta hráz která v tobě stojí
Sílu svou ti dá
A pak hráz která v tobě stojí
Z papíru se zdá
Autor Iv, 01.06.2010
Přečteno 401x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, jedam, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, ilona
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stip.

04.06.2010 01:27:00 | Bíša

Tak tohle je další chuťovka,kterou mám tuze moc ráda!:))Piš dál,píšeš moc pěkně!:)))

02.06.2010 03:17:00 | ilona

Ty mě rozmazluješ :-D

01.06.2010 17:46:00 | Iv

Za pokus

01.06.2010 17:10:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí