Víno a dívky

Víno a dívky

Anotace: Takový pokus.

Nádherná Andrea s intenzivním polibkem, který v chuti přechází do tónů grepu a citrónové kůry.

Dívka ze Španělska s temně červenou barvou sukně. V polibku chuť sametově hladké s nádechem čokolády, černé kávy a skořice.

Kristýnka s jemnou vůní jarních květin, která s polibkem přechází do vůně lipového květu až grepové kůry krásného snění.

Polibek od Terezy s muškátově květinovou vůní a chutí citrusových plodů.

Ojedinělé víla s polibkem s bohatou vůní rozkvetlých lip a medu. V chuti rtů vynikají výrazné tóny cibéb a jižního ovoce.

Tmavě rubínová dívka, se svěží vůní květin,polibkem s chutí zralých hrušek, borůvek a třešní.
Autor Vlk v rouše, 01.06.2010
Přečteno 285x
Tipy 15
Poslední tipující: Issa, Elisha, Zorenka Ježková, FadedLightBluePink, labuť, Psavec, Kubino 2, CULIKATÁ, padající do neznáma, hermiona_black, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zorka Ježková-cipřiškově mandlová s výrazným extraktem vanilkově ribízových dozvuků s vybroušenými smyslnými tóny belgické čokolády a pražených oříšků:)To vše zalito rozdováděným romantickým grepem :)))Kdo jde do mě,pánové?

04.06.2010 16:08:00 | Zorenka Ježková

Dívka ze Španělska mi právě srazila hřebínek... st

01.06.2010 22:04:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí