*-*-* 50 *-*-*

*-*-* 50 *-*-*

Anotace: ;:;:;:;:;Zlatá svatba našich;:;:;:;:;:;

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
°°A znovu v ten Štědrý Den°°
°°Na stole květiny hlásají°°
°°Prchavý čas jak sladký sen°°
°°Stromečků jíním skráně že protkají°°

°°Po třikráte za ten čas°°
°°V jesličkách zazpíval dětský hlas°°
°°Letos až koledy znovu se rozezní°°
°°Půl století den Váš je svatební°°

°°Děkuji po prvé - ten nejstarší°°
°°Děkuji po druhé - ten prostřední°°
°°Děkuji po třetí - ta nejmladší°°
°°Na vše mi slova nějak však nestačí°°
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Autor Báček, 26.12.2005
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*Rodičové moji slaví zlatou svatbu*
*Drž se ďouče , držím Ti pěsti*

27.12.2005 08:47:00 | Báček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí