V Objetí

V Objetí

Anotace: ...

Sevřena v objetí v objetí trýznícím,
jsem jako tulák sám v sobě bloudící.
Sám v sobě bloudící, východy hledajíc,
ztracena v bolesti, nic v sobě nemajíc.

Prokláls mi srdce noži a dýkou,
já mám teď v sobě jen myšlenku lichou.
Já mám teď v sobě jen temnotu pouhou,
láska už odešla zároveň s touhou.

Sevření stupňuje, pevnějc mě svíráš,
copak to nevidíš? Proč mě tak týráš?
Umírám v objetí co mělo mě hřát
stane se co mělo se stát.

Slyším jak v těle mi praskají kosti,
já už to necítím-padám do propasti....
Autor Lité, 02.06.2010
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: Chašmodský, Adam Černý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí