Stíny snů

Stíny snů

Anotace: Pro Vaše krásné sny

Stíny hrají barvou noci
barvou kterou nevnímáš,
zkuj si vidět bez pomoci
v jejich tónech usínáš.

Stín jenž hladí Tvoji duši
mocná křídla rozvírá,
nad Tvou hlavou, nad Tvou myslí
poznáš, jak Tě uvítá.

Ve své moci krásných světů
ve svém světě jasných dnů,
dá Ti pocit, že jsi našla
v sobě poklad božských snů.

Najdeš-li stín mezi světy
které barvou staví sny,
sny co jsou jak ranní květy
ve snech stíny ucítíš.

Našela jsi stín co snem letí
stín jenž patří do Tvých dnů,
usni tiše s myslí jasnou
již spíš pod láskou andělů.
Autor tucnak, 09.11.2004
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí