Vášeň ticha

Vášeň ticha

Anotace: Zdravím Vás. Básnička nejen pro mladé horlivé duše.

Slunce je v nás
zkuste se jen zadívat,
plane jasným plamenem
úsměvem kterým zapějem
píseň, která jasně zní.

Píseň kterou uvidí
jitří motýl nad polem,
vítr co vane nocí dnem,
jarní rosa za úsvitu,
dívka co se vznáší v tichu
jasně krásným nočním snem.

Zkuste se smát pohledem
jako motýl v ladném tichu
jako moře co za úsvitu
ve své písní zbarví den.

Do barev jenž duha hřeje
v našich očích jitřních dnů,
pohledem co slunce pěje
pohledem do vašich snů.
Autor tucnak, 09.11.2004
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí