Kráska se zelenýma očima

Kráska se zelenýma očima

Anotace: proč se nedají věci vrátit zpět..

Kam jsi se poděla krásko se zelenýma očima?
Barva je stejná, trošku zelenější,
jen ta poloha pohledu se zdá jiná.
Je v něm bolest, smutek z utrpení.
Bojím se vidět natržené ucho kocoura,
lidi bez domova.
Zahalila jsem se do tmy očních důlků.
Vidím, cítím a přeci nechci uzřít
ten poničený svět.
Hvězdy září, nepotýři plachtí noční tmou,
komáři v močálu zpívají písničku zlou.
Oči, vy moje oči, pomalu se nadechněte,
najděte smysl ve všem, s nadějí usínejte.
Autor devcatko z jetele, 05.06.2010
Přečteno 342x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, Bíša, hašlerka, Dygi, Květka Š., takova, jedam, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravda a bude hůř

06.06.2010 11:36:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí