Vědět...?

Vědět...?

Anotace: vědět...?

Vědět, kam člověk vkročí
Vědět,co člověka čeká
Vyhnul by se tomu?
Nebyla by to škoda?

Jak bych se mohl radovat , kdybych nevěděl, co znamená trpět ?

Člověk chce být šťastný
Chce se mít
Udělá pro to vše ?
Nebyla by to škoda ?

Jak bych se mohl cítit šťastně, kdybych nevěděl, co je trýzeň ?

Touha se vázat
Za každou cenu
Jaké násilí vás drží spolu ?
Nebyla by to škoda ?

Jak bych mohl cítit lásku, kdybych nevěděl, co je samota ?

Jdi si vpřed
Jdi si vzad
Všichni dojdou ke stejnému cíli
Ne, to není škoda

Jak bych mohl zemřít, kdybych nevěděl, co je život ?
Autor Paulus Septimus, 07.06.2010
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí