Čaro prírody

Čaro prírody

Anotace: Keď chce človek vypnúť nech si vykročí medzi lesy a pocíti silu stromu a.....

Ranná hmla roztrhne Ti sen,
Ranná káva začína Tvoj deň,
Slnečné lúče kričia na Teba poď von,
Vhupneš do sveta,v ktorom stály je zhon.
Rozviazané šnúrky,bežíš po ceste
Oblaky šepkajú príchod búrky,odrazu zastavíš na moste.
Kde pletiva ani nikoho niet,
kde rastie Ti pomaly každý malý kvet
kde voda pocit máš,že stojí,
čas prestal utekať,kráčaš sama,telo nehorí.
Tam ucítiš pokoj,ktorý hľadáš,
tam nájdeš silu,pre ktorú padáš.
Tam môžeš kričať,vnímať tóny lesa,
tam, kde svet je ako z rozprávky,
a lesy,kríky nemajú vysoké topánky,
môžeš pocítiť zmes krásnej vône,
slobody a svoje vysnívané more.
Autor Spidy, 09.06.2010
Přečteno 298x
Tipy 6
Poslední tipující: aniger, harmony, CULIKATÁ, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zlatinko moje, nádherná báseň!

10.06.2010 22:05:00 | aniger

Mně se tedy líbí moc,je křehká,až snivá.St.

09.06.2010 21:10:00 | CULIKATÁ

Mně se tedy líbí moc,je křehká,až snivá.St.

09.06.2010 21:10:00 | CULIKATÁ

možná by to chtělo trochu dopilovat rytmus, rýmy i celkovou formu, ale jsem ráda, že už píšeš ve svém jazyce... pro slovenštinu jsem vždycky měla trochu slabost ;o)

09.06.2010 20:43:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí