Slečna Mgr.

Slečna Mgr.

Anotace: Je to doma ...

Slečna Eva Pavlíková,
šťastná krásná Mgr.
ohlašuje literáčkům,
že má titul čerstvě doma.

Je to moje Jerabina,
ve žhavém srpnu upečena.
Samé krásné ideály skrývá
pod brvami,
nebojí se hopsa hejsa,
při kytaře zpíví i hraje.

Je to moje velká chlouba,
tahle rudá bobulka,
ve větvích si s ptáky hraje,
píseň léta jako pavouk přede,
ztrácím slova, to nevadí,
pravé šáňo text doladí.

Uspořádáme koncert pod hvězdami,
přijďte k nám,
zhudebníme každou větu.

Tak lidičky neváhejte, na Literu
Jerabině lásku vyznávejte.

|Nemám čas už déle psáti,
protože na kytaru jdu se svou dcerou hráti.

Upřesníme to, ona hraje, já vyju a ona zpívá.
I to se někdy po pěti letech stává, že nejdou rýmy a tak.
Je to sranda, frků není nikdy dost.

Ahoj lidi, jdu pařit...
Autor devcatko z jetele, 10.06.2010
Přečteno 333x
Tipy 9
Poslední tipující: Elisha, Divoženka1, Špáďa, Paulín, Bíša, carodejka, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Plná emocí, radosti - tak to má být!!

05.09.2010 11:32:00 | Elisha

gratuluji jste šikulky:-))

22.08.2010 09:35:00 | Divoženka1

St za šikovnost dcery tvé.

24.07.2010 19:09:00 | Paulín

Nuž kdo by neměl radost z úspěchů svých dětí, máš tedy šikovnou dcerku.

11.06.2010 16:25:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí