Hned teď

Hned teď

Anotace: ...

Má duše z popela,
je tak těžká... neunese to.
Kdybych to tak věděla,
kopretinu' utrhla, a do pole si sedla.

Do pole velkého, krkavců plných,
kde smrt je tak hmotná
jak bůh Perun na paroží.

V cele písmem na zeď,
roztřepeným brkem,
chci Tě hned teď,
nebo... navždy uleť...
Autor Mrtvý květ, 11.06.2010
Přečteno 266x
Tipy 13
Poslední tipující: Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, labuť, Mraveneček, Kapka, Zorenka Ježková, Rolnička, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí