Sny se plní

Sny se plní

Anotace: ...hurá...

Sny se prostě plní!!

Pomalu ale jistě
se všechny sny
a přání splnily!
Jsem šťastná,
že víra funguje,
stačí jen koncentrace
na pozitivum a jsi tam,
kde potřebuješ!

Nemusíš chodit do kostela,
ani se modlit k Budhovi!

Stačí vědět,
že tvá duše na to
má a měla,
že pokorný jsi ke světu
a víš,
že dojdeš
k zasloužení,
že s myšlenkou
hezkou se spojíš,
snad i oženíš!

Jsem už magistra!
Bylo to mávnutí
kouzelného proutku!
Do života jsem vyzbrojena!

Dýchám a žiji z úspěchu,
nemusím hledat útěchu!

A každému,
koho to čeká
přeji stěští,
ať ničeho se nezaleká
ať vytrvá a pevně věří,
že jiskra naděje
právě v módě běží!
Autor jerabina, 11.06.2010
Přečteno 400x
Tipy 15
Poslední tipující: 4LJFilip, al-pacino, mida, devcatko z jetele, Psavec, Rolnička, Skalsky Pavel, labuť, CULIKATÁ, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji vám:)

08.07.2010 23:43:00 | jerabina

Je to přesně tak, jak píšeš. Sny se plní...Také si začnu něco přát!

11.06.2010 21:18:00 | devcatko z jetele

veliká gratulace a kytička:)*->

11.06.2010 07:40:00 | CULIKATÁ

Gratuluji

11.06.2010 06:34:00 | Kapka

Ano, sny se plní, hezké. Tak přeji hodně splněných snů.

11.06.2010 01:01:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí