Tě pic!

Tě pic!

Anotace: trošku zmatené, ale tohle se nedá nikomu říct, tak mi nezbývalo nic než to rychle napsat;)

To není možný, snad nikdy nic
nevadilo mi tolik víc,
jsem teď v háji bezmála,
proč jsem to udělala,
taková chyba, tě pic!

Jak draze zaplatím?
Co mě k tomu vedlo?
Kdybych mohla,
teď se vytratím,
obrovská prohra?

Nebo že by výhry začátek,
i když neumím hrát,
průšvih otevřených vrátek,
velká změna, cosi se obrací,
to se nemělo stát,
dostal svět jinou rotaci?

A teď nevím, přesvědčit mám vás?
Anebo to tak nechat?
Proklínat čas,
donekonečna čekat?

A není to jedno?Cože?
Strašně to vadí!
V mém nitru nálože,
syčící hadi.

Prosím,
ať už to dopadne jakkoli,
hlavně ať se něco děje..
Autor Jiná, 13.06.2010
Přečteno 376x
Tipy 10
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Bíša, Čoki, Petbab, Niky88, mida, JohnyD.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s každým koncem něco začíná, a s každým novým začátkem něco končí...snad se tomuhle říká život - nebo aspoň o něho snaha

13.06.2010 22:56:00 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí