rozhovor

rozhovor

Anotace: ...

...že déšť je smutný říkáš?
že je chmurný?
To nejsi sám i já to říkám
ale cožpak země nemá právo plakat?
cožpak stále se musí smát?
měla by... měla bych
i já i ty
ale němůžeme
bez slz není radosti
bez radosti není života
Autor Andee, 14.06.2010
Přečteno 279x
Tipy 3
Poslední tipující: Modrý Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí