Daleko

Daleko

Anotace: Růže je teď vzdálená

Kde je růže, jíž chybí vláha,
květina, kterou cosi zmáhá?
V okamžiku tiše osamělá,
po čemsi toužíc, déšť by chtěla.

Jisto je, že hned by pookřála,
kdyby jen paprsek sluneční
okvětí její tváře poohřál
a déšť kapakami svými
poupě rtů jejích polaskal...
...tu květinu, jež je teď jen opodál,
skoro nedaleko, ač oko by jí nedohlédlo.
Autor Slava-THC, 28.12.2005
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ve stesku psáno, však bylo to en čekání.

29.12.2005 20:41:00 | Slava-THC

smutné, ale pěknoučké, je mi ji líto

28.12.2005 21:39:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí