Sněží

Sněží

Anotace: Jednoho dne v práci

Vločky sněhu sypou se z nebes potemnělých,
však spíš jak déšť vypadají.
Sklizní slz mužových,
jemuž chybí jeho láska , jsou.
Déšť jak znovu změnil by se v sníh,
však srdce mužovo cítí v sobě hřích.
To proto teď vystydá
a v led se mění každá kapka sladká.
Autor Slava-THC, 28.12.2005
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je v ní jen stesk po milované bytosti.

29.12.2005 20:43:00 | Slava-THC

trochu pochmůrna, ale něco v ní je

28.12.2005 21:38:00 | Veríssek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí