Odpustíš mi

Odpustíš mi

Anotace: Zmatená duše se dál svíjí...

Vím, zhřešila jsem a teď pykám,
v koutě zas v tichosti vzlykám.
Mé oči už dávno nejsou v suchu,
nedokáži říct sbohem, ani v duchu.

Odpustíš mi?
Ne…

Toužím, proto se jako hlupák chovám,
miluji, ale radši za přátelství se schovám.
Na oko zářím, ačkoliv se chvěji a pláči,
stojím, sleduji, jak hrají ostatní hráči.

Odpustíš mi?
Ještě ne…

Lituji slov, která nejdou vrátit zpět,
mračím se já a mračí se celý svět.
Tak sakra zastav se, neodcházej pryč,
odpusť mi, to je ke štěstí zlatý klíč.

Odpustíš mi?
Je to na Tobě…
Autor Wyrda, 15.06.2010
Přečteno 212x
Tipy 5
Poslední tipující: Šerák, Atilla, mida, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí