Maendr člověka

Maendr člověka

Anotace: Občas mi hrábne a napíšu něco takového.

Město v dáli mocně plane
město které nechci znát,
město v kterém požár hraje
hudbou která nezná žár.

Hudba je to mocně chudá
hudba která nechce znít,
hudba co nás všechny uvnitř
nechá ve své zlobě hnít.

Lidé co tu hnijí v lásce
neví o čem láska sní,
o člověku který sladce
tenhle požár zasytí.

O krajině co tu kdysi
mohla ve své kráse být,
o tom co je vlastně krása
z nás již nikdo neví nic.

Vidím skunka jak tu pláče
jeho pláč má právo hrát,
pláče o tom jak u člověk
umí sladce v smradu stát.

Proberme se lidé z noci
která nechce od nás jít,
musí to být bez pomoci
musí to být z vůle chtít.
Autor tucnak, 09.11.2004
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí