Když se Praha probouzí

Když se Praha probouzí

Anotace: Tak podobný námět tu byl již mnohokráte, ale můžu snad za to, že pracuji přes noc?

Když se Praha probouzí,
do letního rána,
melodii vykouzlí,
otevře se brána.

Otevře se brána světu,
život začne kvést,
nastaví svou náruč světlu,
a nechá se jím nést.

Myšlenky jež cestou běží,
s lehkou vůní jitra,
pochopíme dneska stěží,
se štěstím snad zítra.
Autor Husky, 17.06.2010
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí