Pohřbený zaživa sedím

Pohřbený zaživa sedím

Anotace: Spojení dvou textů

Pohřbený zaživa
rád sleduji ovce

jsem ten co léky užívá
ale nechce

sedím za stolem
leze po něm mravenec

dívám se ven tupým pohledem
to není jeho ani můj konec.
Autor Adam Černý, 17.06.2010
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí