Nesmutni, však musíš jíti dále...

Nesmutni, však musíš jíti dále...

Anotace: (18.6.2010)

Jsme oba věčně samotni
a přesto spolu stále
říkáme si: "Nesmutni,
však musíš jíti dále!"

Jsme odsouzeni odčinit
všechny hříchy světa snad?
-To radši chlastem zaplnit
své tělo a mozek- a pak pád.

Jsme naprosto odlišní
přesto podobni jsme si velmi.

(Doufám, že nikoho z nás nesní
ty podivné - DEPRESE - šelmy.)
Autor B.a.r.b.a.r, 18.06.2010
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: Helena Buchtová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí