nebásním

nebásním

Anotace: ať si prší mě to neva :))

dnes není čas na básnění
podlehám Tvému pokoušení
veršíky házím do koše
vrhám se do víru rozkoše
dotýkám se Tvých rtů
svlékám Tě přitom ze šatů
Tvé tělo něžně hladím
po vršcích jazykem chodím
polibek lehký na bříško
šeptám miluji Tě beruško
pevně držíš moje spánky
když klečím u studánky
a piju plnými doušky
zbavený bederní roušky
nechám se líbat, hladit
a už jen pohyb sladit
deštivý den uletí
v tomhle hříchu objetí
Autor mida, 18.06.2010
Přečteno 246x
Tipy 13
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, labuť, Vanilková Ninja, Psavec, Kett, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to prokletí...
z lasky neuletí St

20.06.2010 15:22:00 | Radek.oslov.Šafárik

.-) ani já se nedivím

19.06.2010 13:52:00 | Vanilková Ninja

Ani se nedivím, že tentokrát to básničky prohrály.

19.06.2010 00:36:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí