Až s tebou

Až s tebou

Anotace: :(

Adelin, pro tebe jsem dýchal.
Adelin, až s tebou jsem prvně miloval.
Kde jsi teď?
Sny mě budí a já tě vedle sebe hledám.
Proč je naše láska tak nemocná?
Mám pro ní lék, ale přijď.
Vyplakal jsem si oči pro tu ztrátu.
Začal jsem cítit tvou bolest,
ale stavá se větší a větší.
Odpusť mi mou slepotu.
Už necítím tvé pohlazení
a rve mi to srdce.
Nemluvím s nikým.
Jsem tak sám.
Autor Peetee, 20.06.2010
Přečteno 215x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí