Zlatovláska

Zlatovláska

Anotace: Věnováno Lence.

Jsi zavřená
v místnosti kam dopadá
trochu měsíčního svitu
tvé srdce touží

slyšet srdce tvého hřebce
vyrazit s ním
do hlubokých Křivoklátských lesů

toulat se s ním
cítit vánek ve tvých zlatých vlasech

ztratit se v divočině
svého srdce
poznat tajemného muže
v mlze…

tolik jizev mám na svém těle
sebou vláčím svůj meč
celý jsem ve zbroji
vypadám jak nějaký pán
rytíř z legend
hrdina a miláček žen
ale jen někdo ví, kdo jsem

na temný les
dopadá mlha
bojím se, abych se neztratil v bažinách
najednou vidím zlatovlásku…

spěchám za ní na koni
rychle abych jí dohnal
najednou jsem na cestě
mlha zmizela, ale kde je ta dívka
zlatovláska.
Autor Vlk v rouše, 20.06.2010
Přečteno 305x
Tipy 21
Poslední tipující: umělec2, Aren, Laivindia, Psavec, Lenullinka, hermiona_black, Dota Slunská, padající do neznáma, Květka Š., Kristine Clary-Aldringen, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdyby to zlato z vlasů šlo zašmelit...

05.08.2010 14:22:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí