Co smíš

Co smíš

Anotace: Básnička o životě

Smutně koukáš z okna ven,
co děje se s tímto světem?

Co smíš

Co děje se s lidmi,
stávají se loutkami němými.

Honíš se za pokladem,
jež je trny posázen.

Štěstí sídlí daleko,
jen těžko najdeš ho.

Jediné, co ještě smíme,
je otevřít oči, procitneme.
Autor Varisa, 20.06.2010
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Iv
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí