Dlouhý skok tygra

Dlouhý skok tygra

Anotace: nehraj si s poraněnými ptáky...

V šeru...
vypuštění tygři loví ptáky
ve Slezské Ostravě furt překračuješ hovna
a slimáky
lezou všude, bleješ je z očí
a mrdáš tu děvku, která je tvoje žena
garzoniéra je vybydlená
matrace a polštáře
takové ty žvásty, že je zase zesraný hajzl
že raděj mám ten pajzl
a chlupy ve vaně...
usrat si do tmy
to přestane
setrvačnost. Nebo kontinuita?
věčná kvůli píči rivalita
tak pohrej si s ptákem a vyser se na tygra
dlouhým dechem umírá, je zkostnatělá...
chtěla slyšet dětský smích
a teď ji stačí pivní dech
ožralá grcá po zdech
ten den byl dlouhý...
tak kurevsky dlouhý...
a už je mrtvý...
Autor Robby Hartmann, 20.06.2010
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí