Cesta vlhkým ránem

Cesta vlhkým ránem

Anotace: 2010

Sbírka: Návrat

Hledali jsme světlo,

ale klamali jsem sami sebe,

a neviděli jsme si do očí.



Neviditelná kráska,

kračela přede mnou,

a vlasy si pletla do ratolestí,

které jsme sbirali časně z rána,

když se nikdo nedíval.



Krajem jsme letali na ozvěnách,

jako když moře čerstvě bouří,

a my se vracíme, malátní po cestách,

vlhkým ránem,

do svých opustěných schránek.
Autor Jan Václav Znojemský, 23.06.2010
Přečteno 264x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, Dygi, Niky88, labuť, danav, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavě napsané..pěkné ST!

23.06.2010 16:07:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí