Šaty bílé

Šaty bílé

Anotace: ...muž se zachvěl na těle...

Uprostřed lesa stojí pán,
má šaty bílé...
K zemi jak byl by přikován,
myslí na krásné chvíle...

I on kdysi miloval,
tu dívku ze sousedství...
Lásku věrnou sliboval,
ale to víte dětství...

Měl rád krásné pohádky,
co dobrý konec mají...
A zanevřel na hádky,
co slzy schovávají...

Vždy rád lidem pomáhal,
i když neprosili...
Chtěl, aby nikdo nestrádal,
byl zkrátka ke všem milý...

Když mu hlava zšedla,
pod náporem roků...
Cesta do lesa ho vedla,
bylo to pár kroků...

Světlo z nebe vystoupilo,
muž se zachvěl na těle...
I já pochopil co to bylo,
vždyť šaty bílé mají andělé...
Autor Izza, 24.06.2010
Přečteno 271x
Tipy 12
Poslední tipující: Pablo Kral, Snící čarodějka, jedam, 4LJFilip, zelená víla, Jeněcovevzduchukrásného, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké, pěkně se to četlo :-)

08.08.2010 10:06:00 | Snící čarodějka

Úplně ze začátku jsem si myslel, že to bude smrťák :-( a ejhle, anděl, to je lepší:-)

24.06.2010 20:41:00 | Jeněcovevzduchukrásného

Hezky pohádkově se četla...

24.06.2010 13:28:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí