č. 10

č. 10

Anotace: čti Slámkovou co je dlouhá

na kritikukánonů reaguje
sice ženyjsou
velký řetězec bytí
dlouhé lukymuškety
střelný prach pěchoty
navzájem se vyšachovat
úloha jedince
conemůževen
nehybná vrstva která všemu odolává
nikoho nezajímá
jak jedna generace za druhou
chodilyna pole
určité místo kde se nacházíš
aonodotebe vstupuje
nutnéužitečnépohodlnépříjemné
konzumní šílenství
costvoříšpřeci tomůžeš poznat
a tak se dějinyvracístále na začátek

héroický věkvěříme bohům
příjderozumatak tadymůžeš existovat
ego center enters
mocnýkrásnýstrašný člověk
božský
rozkládáse pořádek v mé hlavě
nicuž neberese vážně
barbaři přichází tak budemzasevěřit
héroickémuvěkusvětu
Eva Helena Panna Marie
přežít sám sebe
vidět černéabílénebe když je šedivé
úctyhodněkaždodenního
zvláštníobyčejné svatéprosté přemýšlení
mého mozku blíženčího
těla proumění se
obrannáslabosti
pátrám po vidinách
.
Autor přezdívka, 24.06.2010
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co znamená slovo Slámkovou v te anotaci?? nepochopil jsem :(

24.06.2010 22:56:00 | JohnyD.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí