Realita vs. Sen

Realita vs. Sen

Anotace: blaznit může každý

Jedna slza,
ta již zmizela,
jako ta múza,
co mě včera potkala...
Na chvíli byla mi vším,
pak probudil mě život...
sen byl skutečnost,
skutečnost snem,
a noc byla dnem....
A jen moje maličkost,
tak ta byla popletená,
realitu nerozeznala,
a do všeho se pustila...
ničeho nelitovala,
nechala to plavat,
jen začala se usmívat...
pak zbudila se na posledy...

Ale to už bylo pozdě,
z blázince se nedostane,
je to všechno sporné,
ale každý jednou padne...

Autor Kirsten, 25.06.2010
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: Manni3, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí